sábado, 4 de agosto de 2012

Súper-herois!!!

Spiderman, Batman... com els hi agraden els súper-herois!!
Quan surten de la piscina la Esther li fa una capa al Pau, i com no... el David també en vol una... però clar les tovalloles no són iguales i arroseguen i cauen... així que pensant i buscant els hi he fet una capa de "súper-heroi".... una per cada un...

De moment només ha possat per la foto, l'Àlex, aquí podeu veure com li queda (encara que a ell no li calen els súper-poders... bastant "trasto" és...)


Les capes del Pau i del David esperen la seva hora de joc...



Junts correran aventures i faran volar la imaginació, sino sempre podràn fer-les servir per aixugar-se.... doncs l'origen de la capa és una tovallola (de les del Decathlon) i uns troçets de feltre que corrien per casa, esperant que els hi trobés alguna utilitat!!!



Per lligar-les al coll he fet servir un pitet de patró i hi he possat un "click" perque se la puguin possar i truere ells sols...

La part que més m'ha agradat és cosir a mà les lletres, l'agulla i jo feiem dies que no ens trobavem ... el "ganxet" ens havia separat, jeje, però dins meu sé, què algun dia, quan el temps sigui més llarg, ens retrobarem i tornarem a crear tot allò que em bull al cap!!

De moment ens conformem, amb petits moments, estonetes creatives en un matí d'agost!!

Bones vacances!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario