domingo, 21 de abril de 2013

Dia d'Aniversari ... amb corona!!!



Avui el meu nen petit, l'Àlex fa 3 anys!! Si, 3 anys!!!!, buff mira que passa ràpid el temps.... sembla que va ser ahir que ens vàren dir que portàvem un altre nen a la panxa i mira'l ara, tot un homenet!!!

L'Àlex és pura energia, és molt "brutote" però també molt "mimós" i simpàtic i té unes sortides que et petes de riure, jejeje i té una mirada, enmarcada en unes celles precioses, que et conquista!

Mireu com ha canviat!!!! no m'ho puc creure....





Ens hem aixecat d'hora i ja li hem cantat la cançó, que gaire bé li fa més il.lusió que els regals... jejejeje.

Feia dies que tenia preparada la "seva corona" com no podia se d'altre manera inclou una roba amb referències de súper-heroi!!!! Ja sabeu com li agrada el "Pikitan" el "Aillonma" i el "Pinina" (Capitan America, Iron Man i Spiderman...)... he innovat fent servir una roba de pissarra que es pot pintar amb guix, així l'any que vé la puc aprofitar, jejeje... us agrada?






I aqui us l'ensenyo possada en l'anfitrió d'avui, s'està tan quiet i concentrat perque esta veient la "pilika" (pelicula) que li hem regalat!!!






Àlex, avui fas 3 anys, t'has fet molt gran, MOLTES FELICITATS, petit meu, t'estimo molt (ja ho saps, no em canso de dirt-ho!!!)


No hay comentarios:

Publicar un comentario