viernes, 28 de junio de 2013

Acabem el curs!!

SIIIIII !!!

ESTIU !!!!

Ja ha passat un altre curs? Tan ràpid?

Doncs SI, P2 i P4 enlaire. I aquest curs comença una nova etapa, l'Àlex anirà a P3 a l'escola dels grans.... quina ilusió i alhora "peneta"!!!, s'han acabat els dos viatges, treure i possar nens de les cadiretes al cotxe, anar corrents d'una escola a l'altra, dies de festa diferents, activitats diferents.... però també s'ha acabat tenir un bebé a l'escola bressol amb tot el que això comporta...

Algunes ja m'he vist plorar als voltants del cole aquests darrers dies, gràcies per les abraçades, sóu les úniques que m'enteneu, jejeje...

Ja sabeu que no sóc amant de grans regals ostentosos, però sí m'agrada donar les gràcies i sobretot transmetre als meus fills uns valors de agraïment envers les persones que tenen cura d'ells i els ajuden a fer-se cada dia més grans.

Mireu! de record i detall per les mestres dels nens i comptant amb l'ajut del David i l'Àlex hem adornat aquest "xupa-xups" per convertir-lo en una dolça papallona.... (analogia de quan els cucs de seda són prou grans i se'ls ha cuidat i estimat prou que es converteixen en papallones que marxen volant....)

Les fotos espero parlin per si soles!!










 
 
 
Gràcies a totes per aquest curs!!
 
Un petó i fins la propera!!

2 comentarios:

  1. Guapa !!!, jo sé en realitat tens més alegría que pena!!!, els nostres nens han crescut molt bé i sans, la única peneta es que cada vegada ens necessiten una miqueta menys i aixó ens fa sentir extranyes, però també es motiu d'alegría, no creus?.

    un petonet per tú i un altre per "mi amigomigo del Marco", ajajaja

    ResponderEliminar
  2. SI!! Es alegria... però d'aquella que et fa saltar les llàgrimes!!! l'Àlex trobarà a faltar al Marco, menys mal que ens veurem segur pel barri!!!!

    ResponderEliminar