sábado, 30 de agosto de 2014

Una sorpresa inesperada...

Hola!!!

Per fi!!! Per fi he trobat alguna cosa que em motivés prou per tornar a escriture al blog...

No penseu que he deixat de fer coses aquests darrers dies (mesos....), encara que he baixat el ritme en les manualitats, ja sabeu que no acostumo a parar... el que m'ha passat és que no tenia ganes d'escriure  i tampoc trobava el moment... ha estat una època "durilla" i sense parar, va començar amb la preparació de les Festes de Primavera de l'escola dels nens... em van deixar esgotada i desde aleshores no he aixecat cap... també s'ha de dir que a la feina (la de veritat, jeje) no he parat i amb els nens, l'estiu i tot plegat, bé que no he aperegut per aqui...

Porto molts dies dient-me, t'has de possar, has de ensenyar tot el que has fet... però no trobava la manera ni la motivació...

Però avui.... avui m'ha passat una cosa que m'ha pujat la moral! He anat a la papereria a buscar una revista de la Thermomix (la meva nena...) i he vist una revista de Labores del Hogar, i m'he dit: "per què no la compres? potser trobes algu que t'inspira..." i aqui està amb el lema tan nombrat per aquesta época: "La vuelta al cole"


La sorpresa? que quan miro les primeras planes.... em trobo la bossa-cartera de l'Àlex a dins, quina emoció!! UN ALTRE COP, UNA LABOR MEVA SURT PUBLICADA A LA REVISTA!!!

Mireu, mireu ....

... tema central ...... primer plà de la bossa ...


... tutorial inclós!!! ...Us enrecordeu? la vaig publicar ja fa temps, aqui està l'entrada al blog, és la "bossa-porta tot", la número 2, la de l'Àlex.

La veritat és que m'ha fet molta il.lusió, i tot i que aquest cop no han possat cap referència meva a la revista ni els agraïments (cosa que ja estic en tràmits de resoldre...) estic molt agraïda de veure la bossa publicada amb unes fotos tan i tan maques i unes altres manualitats tan i tan boniques.

Amb aquesta dosis de motivació inesperada, crec que ja estic preparada poder tenir prou ànims de seguir publicant al blog.

Gràcies per seguir llegint-me. Fins la propera!No hay comentarios:

Publicar un comentario